Cheetah30

Cheetah30

Kappseglingar 2016


Big boat race 27-29/
11/6 Lysekils race
Bohusracet 30/6-3/7
Leröy smögen race 9 juli
Väderöarna runt 16 Juli
Grebbestadsregattan 17 juli
Hermanö runt 6 aug
Tjörn runt 20 aug
Uddevallaregattan 27 aug
Robline skagen race 2-4 sept
Sölvroret fyn 23-25 sept

Stolpe på !

fix å trixPosted by Mikael Vesala Tue, July 10, 2012 23:18:26

Så , då var siluetten av båten komplett igen.

Jag , Björn och Danel mastade på i gårkväll vid Junokajen i Uddevalla. Nästan två veckor efter Bohusracet..... Får väl medge att det nog var lite väl optimistiskt att hinna till BR, men jag försökte i alla fall...

Tvättade äv botten. Efter 5-6 veckors stillaliggande så var det slem på botten inget mer. Känner mig nöjd med Jotuns VK-racing. Bara att ta tvätta av slemmet och segla vidare.

Kom på att jag glömt skaffa gaffeltoggels till undervanten och ringde Seldéns i gbg och försökte få dom att göra ett litet undantag och skicka direkt till mig, men se det gick inte, och dessutom var det för sent på dagen ( kl13,30) , häpp! Ä fan, orkar inte tramsa med såna företag, så jag tillverkade egna av lite skrot i verkstan så slapp jag den irritationen.

Bättre gick det på Rutgerssons i marstrand, dit jag ringde för att få fatt i travarvagnar, där kunde man visst tänka sig ett undantag för att hjälpa en strandad seglare i nöd, med motiveringen ; " Ä, det är ju så gott väder och snart semester så det är klart att vi gör ett undantag. Bara att komma och hämta dom i eftermiddag. " Sånt gör i vart fall mig görglad, Tack Rutgersson för god service!

Fan va gott att kunna börja tänka segling igen!

Nu till helgen går två race nära varandra. På lördag Väderöarna runt, och på söndag Grebbestaregattan. Vi ska försöka vara med på båda.

Vi planerar att segla från uddevalla på torsdag kväll och vara framme i fjällbacka i god til på fredag em. Det kan nog vara klokt att vara ute i god tid med ny mast.

Har tyvärr inga fina bilder, har slarvat bort laddaren...smiley

  • Comments(3)//www.cheetah30.se/#post241